Image

Jeg vil gerne vide anmeldelser af Accu Chek Combo insulinpumpen. Accu chek combo

Hej, jeg vil gerne vide anmeldelserne Accu-Chek Combo insulinpumpe (Accu-Chek Combo) med fjernbetjening, til tidligere tak

Jeg har levet hos hende i 4 år, jeg rejser ingen steder, jeg tager ingen klager, jeg er tilfreds

overtroisk85 og forbrugsvarer dyrt for hende? Hvor meget pr. Måned kommer

Normul. Remote særligt glad.

Strimlerne er dyre

Resten uden nogen klager

  • manifold
  • 29. februar 2016
  • 23:16

Stor pumpe. Vi lever sammen det fjerde år.

Jeg bruger ikke fjernbetjeningen, da den er meget dyr.

  • vilkårlige
  • 1. marts 2016
  • 00:05

Og hvad er du interesseret i? Jeg er glad (men jeg har intet at sammenligne med).

  • pizzeria
  • 1. marts 2016
  • 00:26

Jeg er meget glad)

  • 0instantiate423
  • 1. marts 2016
  • 01:48

manifold, jeg måler konturen, jeg fortæller mig selv og bruger fjernbetjeningen til introduktionen.

  • superstitious85
  • 1. marts 2016
  • 05:04

kommutere, uden striber 7 t

  • superstitious85
  • 1. marts 2016
  • 05:07

commutate, 650 strimler til 50 stk. Jeg sælger ydeevnen selv

  • 13 @ demagnify1
  • 1. marts 2016
  • 09:06
  • manifold
  • 1. marts 2016
  • 10:46

overtroisk85, og hvor får du dem til den pris?

  • manifold
  • 1. marts 2016
  • 10:47

0instantiate423, men hvorfor har jeg brug for fjernbetjeningen udelukkende til introduktionen? Jeg er på pumpen er ikke svært at komme ind.

Men hvis barnet er syg, så ja så meget mere praktisk.

  • superstitious85
  • 1. marts 2016
  • 11:20

manifold, jeg er engageret i engros køb af teststrimler. Og til samme engrospris sælger jeg i detailhandelen. Ja, jeg sælger akk tjek Inform. Dette er en professionel hospitalsstrimmel. Passer til batteripumper og blodglucosemåler til måleren. I hver boks med striber er en chip med en kode. Tjekket personligt på mig selv - alt fungerer fint

  • 0instantiate423
  • 1. marts 2016
  • 20:23

manifold, jeg undskylder for detaljerne, jeg bærer pumpen på bh, med fjernbetjeningen er det bekvemt at introducere insulin

  • = ^ vare @ =
  • 1. marts 2016
  • 22:14

manifold, på ebay kan du finde det for 500))))

  • manifold
  • 1. marts 2016
  • 22:18

0instantiate423, også på brystet. Men hvorfor skulle jeg medbringe 2 glitches med mig. Især fjernbetjeningen tung.

  • 0instantiate423
  • 1. marts 2016
  • 22:29

manifold, selvfølgelig, jeg har allerede vænnet mig til det, det er praktisk for mig =) ikke hårdt =) jeg har en stor taske og der er mange ting =), selv ekstra handsker til min datter, hendes bog mv. dette er foruden mine ting =)

diskussioner

Insulinpumpe: Accu-Chek eller Medtronic? Brugeranmeldelser!

17 stillinger

Tatiana, find ud af, hvad de sætter i din region gratis, og sæt den.
Morning dawn syndrom er morgenen boom af kontrainsulære hormoner (hormoner, der undertrykker effekten af ​​insa). Med en stor frigivelse sker der et skarpt hoppe i sukker, og det er nødvendigt at forhindre dette spring i at sprænge insulin (kort eller ultra) før løft. fordi det sker tidligt (jeg stakkede klokken 4-5 om morgenen), så er det et naturligt ubehag.

Når du næste gang du vil spørge, skal du klikke på pilen, som ligger ved siden af ​​hjertet under kommentaren (ved siden af ​​lignende), så det vises til mig i varsel om, at nogen taler i kommentarerne med mig, og du kan muligvis ikke se det))

Accu-Chek Spirit Combo insulinpumpe. - anmeldelse

Der er fordele og ulemper

Pumpen blev givet til barnet efter kvote, det vil sige, jeg betalte ikke en øre for det. Hvis hun var blevet erhvervet for sine penge, ville jeg have båret mine albuer i irritation. En gavehest, som de siger.

Udseende. Det forekommer mig, at for et niårigt barn er en sådan pumpe for stor. Fastgør til bæltet kan være når bukserne slides, men med kjole ingen steder. Hænger på blonder over skulderen. Med aktive spil dunger og hopper pumpen og truer med at mærke.

Mange bobler dannes i rørene. Når du fylder infusionssystemet, ser du, du uddriver alle boblerne, efter et par timer du ser - de nye fra et sted er blevet materialiseret. Nå, det er sandsynligvis tilfældet i insulin, og ikke i pumpen. Det er bare ekstra vanskeligheder.

Og det vigtigste er bøjningen af ​​kanylen. Vi forkælet et par nåle på række, fordi kanylerne blev bøjet enten umiddelbart eller efter en time. Sukker begyndte at vokse hurtigt, tog af pumpen. Så det er - kanylehæklet. Jeg tror, ​​at denne dårlig kvalitet eller ufattelige forbrugsvarer. Jeg læser, at næsten alle brugere klager over disse kanyler. Men disse forbrugsvarer er meget dyre.

Af fordelene: reduceret antallet af injektioner. Du kan strække introduktionen af ​​insulin i tide, justere til enhver mad. Juster baseline insulin i henhold til tidskrav. Pumpen er selvfølgelig ikke et universalmiddel, men det kan gøre livet lidt lettere.

Batteripumpekontrol

Kommentarer

Velkommen! I morgen bliver der en uge, som en datter på pumpen, Medtronic Veo. Fortæl mig, må du måle sukker som sædvanligt, nulstiller blodglukemåleren på Bluetooth kun værdierne, eller står sensoren?

Glucometer pumpe viser, hvor meget der skal spidses. Datteren måler sukkeret, indtager mængden af ​​XE, der skal spises, og måleren sender pumpen så meget som nødvendigt efter parametrene. Hvis hun måler og hun har en hypo, så ligner glucometeret efter min mening om en halv time igen, så hun kan tjekke sukkeret.

Det er klart, det er, du skal stadig stikke dine fingre. Vi gør det nu et stort antal gange, selvfølgelig vil jeg gerne komme væk fra det. Manuel sukker er ikke et problem. Men for at finde noget som Libra, det er det, jeg gerne vil have. Forresten vil vi ikke give forbrugsstoffer til pumpen. :(

Vi har forbrugsstoffer til pumpen kun til de regionale fordele og kun Accu-check. Derfor købte en anden pumpe og ikke

Ja, vi stikker fingrene. Men Alena er allerede stor, og hun stikker bare før måltidet, resten føler

Jeg ser allerede i retning af pumpen. Jeg tror måske i 5 år. Vi har slet ingen gratis forbrugsvarer. ingen nåle, meget mindre til pumpen.

Vi har gratis til føderale insulin og teststrimler 5 pakker

Jeg kender pumper til børn, du kan stå på ventelisten og få en kvote, men de sagde, at de ikke ville lade teenagere, men jeg gider ikke. Vi gik i pension i et år, vi lejede ikke en pension, og vi købte det selv, vi fandt kun ud af, hvilken by forbrugerne udsteder. Forbrugsvarer til pumpe udledes kun til børn til regionale fordele en gang hver 4. måned. Men dybest set nok.

Nåle udledes til håndtagene, men de er aldrig i et apotek. I 5 år lykkedes det kun få gange.

Accu-Chek Spirit Combo Insulin Pump Tilbagekald diamant

Kære venner! Forældre til børn med diabetes spørger os ofte hvilken pumpe der er bedst for deres barn.

Vores læser og diamant, Julia Perova, besluttede at dele sin erfaring med Accu-Chek Spirit Combo-pumpen.

Hvorfor valgte hun denne pumpe, hvad er dens fordele og bekvemmelighed for barnet - læs videre.

Da min søn blev syg med diabetes, var han lidt mindre end et og et halvt år gammel. På grund af alder var doserne svage, og basen "gik" som hun ønskede. År med pine på pennen: søvnløse nætter, der arrangerer mad til insulin og ikke omvendt, manglende evne til at spinde op for at reducere, hvis sukker ikke nåede 15 mmol / l, snacks eller underernæring på grund af basen, hvor behovet for ændringer næsten hver time i løbet af dagen.

Vi besluttede os for pumpen, selvom vores endokrinolog, på grund af babyens alder og mobilitet, garanterede mange problemer. Efter at have lyttet til de kloge dia-mumier, gik vi i modsætning til endokrinologens mening til at udstede en kvote for pumpen. Heldigvis i Rusland er det muligt! Der var ingen problemer med valget af model: Accu-Chek Spirit Combo var nødvendig. Efter at have læst anmeldelser på internettet, lyttede til andre moms, indså jeg, at dette er den bedste mulighed for børn.

Det væsentligste plus er glucopulten. Fra det kan du helt styre pumpen på afstand uden at holde barnet "i snor". Området er lille, en meter og en halv, men det er nok. Om vinteren er det ikke nødvendigt at krybe under en bunke tøj for at gøre nogen manipulationer med pumpen. På et overfyldt sted kan du tilslutte dig helt ubemærket, om natten er glucopult også uerstatteligt. Konsollen er også et glucometer, som i vores tilfælde er i modsætning til laboratoriet med kun 0,1 mmol / l.

Det er rygter om, at hvis du får en Accu Chek pumpe, bliver du afhængig af Performa teststrimler. Disse rygter og jeg kom ikke rundt. Ja, der er en bolusassistent i pumpen, som kun virker, hvis du måler sukker gennem en glucopult, men det betyder ikke, at du ikke kan komme ind i en bolus. En assistent er kun nødvendig for at justere dosen afhængigt af sukker - op eller ned. Erfarne diabetikere selv ved normalt, hvor meget insulin de har brug for til et bestemt sukker, og beregningen kan gøres alene ved hjælp af en anden blodglukemåler eller overvågning.

Det store plus hos Accu Chek er også at brød enheder kan indtastes med 0,1, siden Børn er ofte uforudsigelige hvad angår mad. Og i betragtning af deres overfølsomhed overfor insulin og kulhydrater kræver beregningen en meget klar. Pumpens basale hastighed er også meget lille: den første 0,05, den næste ved 0,01, hvilket er meget vigtigt for børn. Justerbar hastighed for hver time på dagen. Med forskellige daglige behov i databasen med "morgendagens syndrom" - pumpen vil blive frelse.

Vores pumpe er allerede testet for holdbarhed, og testen fortsætter. Som alle børn er min søn meget aktiv, og hans forskningsaktiviteter fører til fald, ofte til pumpen. Hun fangede slag på skoene på gulvet, men fortsætter med at arbejde ordentligt. Vandpumpen har endnu ikke set (jeg håber ikke), men instruktionerne sagde, at vandet hun ikke var bange for. Det bør ikke bades, men hvis det pludselig falder under regnen, er det nok at tørre det.

Fire kanyler passer til pumpen: tre af dem er Teflon (FlexLink, FlexLink +, TenderLink) og en type har en metalkanyl. Før jeg skiftede til pumpen købte jeg alle 4 typer af prøver. Vi stoppede ved FlexLink +. Jeg kan ikke sige, at andre er værre i noget, sjælen faldt simpelthen ikke ind i dem.

Som i andre pumper findes der flere typer bolus i vores, der kan kompensere for mad med forskellige glykæmiske indekser. Pumpen advarer om batteriet er afladet, insulin løber ud, eller infusionssystemet er blokeret. Badning med en pumpe er ikke et problem: "stop" -tilstanden er tændt, så det basale insulin stopper strømmen, linjen med pumpen er afbrudt, og hætten er placeret på kanylen selv.

Pumpen har forenklet vores liv så meget, at udsigten til at skifte til penne skaber panik i mig. Min søn glemte, hvilke injektioner der er, der er næsten ingen begrænsninger i livet. Vores sukkerarter er blevet mange gange bedre - dette er det vigtigste, fordi vi lægger fremtidens sundhed med dagens kompensation.

Accu Chek Combo insulinpumpe: pris og anmeldelser af læger og diabetikere

I moderne tid er mange enheder blevet udviklet for at gøre diabetikere lettere, hvoraf den ene er en insulinpumpe. I øjeblikket tilbydes sådanne enheder af seks producenter, blandt hvilke firmaet Roche / Accu-Chek er i spidsen.

Accu Chek Combo insulinpumper er meget populære blandt mennesker diagnosticeret med diabetes. Du kan købe dem og forbrugsstoffer på territoriet i enhver region i Den Russiske Føderation. Ved køb af en insulinpumpe fremstiller producenten yderligere service og garanti.

Accu-Chek Combo er komfortabel at bruge, effektivt leverer basalt insulin og en aktiv bolus. Derudover har insulinpumpen en blodglukemåler og en fjernbetjening, der fungerer sammen med Bluetooth-protokollen.

Enhed Beskrivelse Accu Chek Combo

Enhedssættet består af:

  • Insulinpumpe;
  • Kontrolpanelet med en måler Accu-Chek Performa Combo;
  • Tre plastikpatroner til insulinvolumen 3,15 ml;
  • Accu-Chek Combo Insulin Dispenser;
  • Sort Alcantara taske, hvid neopren sag, hvidt bælte til at bære enheden i taljen, etui til kontrolpanelet
  • Russisk sprog instruktion og garanti kort.

Inkluderet er også et servicepakke Akku Chek Spirit, der består af en strømadapter, fire AA 1,5 V batterier, et cover og en nøgle til installation af batteriet. Vedhæftet til infusionssætet er et 8 mm FlexLink kateter pr. 80 cm, en piercingpen og forbrugsstoffer.

Enheden har en pumpe og en måler der kan kommunikere med hinanden ved hjælp af Bluetooth-teknologi. Gennem teamwork tilbydes diabetikere simpel, hurtig og tidløs insulinbehandling.

Accu Chek Combo insulinpumpen sælges i specialforretninger, prisen pr. Sæt er 97-99 tusind rubler.

Nøglefunktioner

Insulinpumpe har de vigtigste egenskaber:

  1. Tilvejebringelse af insulin sker hele dagen uden afbrydelse, baseret på de daglige menneskelige behov.
  2. I en time giver enheden dig mulighed for problemfrit at indtaste insulin mindst 20 gange, hvilket simulerer den naturlige hormonforsyning i kroppen.
  3. Patienten har mulighed for at vælge en af ​​fem forprogrammerede doseringsprofiler med fokus på deres egen rytme og livsstil.
  4. For at kompensere for madindtag, motion, sygdom og andre begivenheder, er der fire bolus muligheder.
  5. Afhængigt af graden af ​​præparation af diabetikeren tilbydes der et udvalg af tre brugerdefinerede menuvalg.
  6. Du kan overvåge dit blodsukkerniveau og modtage information fra måleren eksternt.

Under måling af glukose i blodet ved hjælp af fjernbetjeningen med et glucometer anvendes teststrimler af Accu Chek Form No. 50 og forbrugsstoffer. Få resultaterne af blodsukker test kan være inden for fem sekunder. Desuden kan konsollen på afstand styre insulinpumpens arbejde.

Efter at have fået oplysninger om resultaterne af blodprøver, giver blodglukemåleren en informationsrapport. Til en bolus kan patienten få tips og råd.

Enheden har også en påmindelsesfunktion til pumpe terapi opgaven ved hjælp af informative meddelelser.

Fordele ved at bruge din Accu Chek Combo insulinpumpe

Takket være enheden kan diabetikeren frit spise og ikke overholde måltiderne. Denne funktion er især nyttig for børn, da de ikke altid kan modstå den strenge diæt og diabetiske kost. Ved hjælp af forskellige former for insulinforsyning kan du vælge den mest passende mulighed for skole, sportsaktiviteter, varme temperaturer, besøger festlige og andre arrangementer.

Insulinpumpen er i stand til at vedligeholde og administrere en mikrodose, beregner meget nøjagtigt basal- og bolus-tilstanden. Takket være dette er tilstanden til en diabetiker let kompenseret om morgenen, og det dramatiske fald i blodglukose efter en aktiv dag kan let håndteres uden problemer. Mindste bolus trin er 0,1 enheder, indstillingen af ​​basal mode sker med en nøjagtighed på 0,01 enheder.

Da mange diabetikere har en allergisk reaktion på langtidsvirkende lægemidler, anses muligheden for at anvende kun ultrashort insulin betragtelig en betydelig fordel. Samtidig kan pumpen let genopbygges, hvis det er nødvendigt.

På grund af brugen af ​​en insulinpumpe er der ingen risiko for hypoglykæmi, hvilket også er vigtigt for personer med diabetes mellitus. Selv om natten reducerer enheden let glykæmi, og det er også bekvemt at overvåge sukker under enhver sygdom. Når pompoterapi anvendes, falder de glykerede hæmoglobinværdier normalt til normale niveauer.

Ved hjælp af et specielt dobbeltbolus-regime, når en bestemt dosis insulin injiceres straks, og resten serveres gradvis i løbet af et bestemt tidsrum, kan en diabetiker deltage i en festlig fest, om nødvendigt krænke den terapeutiske kost og fødeindtagstilstanden, tage diætetider til diabetikere.

Selv et barn kan injicere insulin med en pumpe, da enheden har nem og intuitiv kontrol. Du skal bare indtaste de nødvendige tal og trykke på knappen.

Styring af konsollen er heller ikke svært, i udseende ligner den den gamle model af en mobiltelefon.

Brug af Bolus Advisor

Ved hjælp af et specielt program kan en diabetiker beregne en bolus med fokus på det aktuelle blodsukkerniveau, planlagt kost, sundhedstilstand, patientens fysiske aktivitet samt tilstedeværelsen af ​​individuelle enhedsindstillinger.

At programmere de data, du har brug for:

Mål blodglukose ved hjælp af forbrugsstoffer;

Angiv mængden af ​​kulhydrater, som en person skal modtage i den nærmeste fremtid

Indtast data om fysisk aktivitet og sundhed for øjeblikket.

Den krævede mængde insulin beregnes ud fra de angivne individuelle indstillinger. Efter at have bekræftet og valgt en bolus begynder Accu Chek Spirit Combo insulinpumpen at fungere straks på den konfigurerede indstilling. Videoen i denne artikel vises på billedet af instruktionerne til brug.

Oversigt over populære insulinpumper

Hvis du har brug for hele tiden at injicere insulin, har du brug for en insulinpumpe. Dette er en bærbar enhed, der er i stand til at injicere hurtigtvirkende insulin i kroppen. Systemet er designet på en sådan måde, at det giver insulinindgivelse i løbet af dagen. Det aktive stof indføres i kroppen gennem et tyndt rør og den samme nål. Alt dette er under huden. Brugeren kan ændre mængden af ​​inputhormon.

Pumpe i stedet for injektioner

En insulinpumpe giver dig mulighed for kontinuerligt at injicere et hormon, hvilket ikke er tilfældet med regelmæssige insulininjektioner. Dette er den største fordel ved pumpen over konventionelle injektioner. Det letter i høj grad behandlingen af ​​diabetes. Desuden eliminerer det behovet for indføring af langvarigt insulin.

Enhver sådan indretning består af flere elementer.

  1. Pumpe, som er en pumpe, som er fuldt styret af en computer. Det er denne pumpe, der leverer insulin i den mængde, der er nødvendig til behandling af diabetes.
  2. Kapacitet for insulin.
  3. Udskiftningsudstyr krævet til insulinindgivelse.

I moderne pompa af en bestand af en medicin - ikke mindre end i tre dage. Patienten selvstændigt programmerer hyppigheden af ​​administration af hormonet og dets mængde. Dette gøres på et tidspunkt, hvor en sund pankreas syntetiserer insulin.

Til indføring af insulin på maven indstilles nålen. Den er fastgjort med en gips. Nålen er forbundet til pumpen gennem et kateter. Udstyret er monteret på bæltet. For at kunne introducere insulin er det nødvendigt at udføre alle de nødvendige beregninger. Så er en persons deltagelse i en sådan introduktion ikke nødvendig, og udstyret introducerer den nødvendige dosis afhængigt af programmets arbejde. I dette tilfælde introduceres kun ultrashort insulin.

Fordelene ved at behandle diabetes med insulinpumper er indlysende.

  1. Hormonet absorberes øjeblikkeligt i kroppen, hvilket helt eliminerer behovet for langvarigt insulin.
  2. Brugeren kan opnå den højeste nøjagtighed af indførelsen af ​​hormonet, hvilket ikke observeres ved konventionelle injektioner.
  3. Meget mindre tilbøjelige til at gennembore huden.
  4. Beregningen af ​​bolus er lavet nøjagtigt - for dette skal du kun indtaste patientens individuelle parametre.
  5. Patienten kan overvåge alle indikatorer for diabetes, og dette gøres fuldt ud ved hjælp af et integreret program.
  6. Pumpen lagrer dataene i indikatorens hukommelse, og de kan nemt overføres til en computer til behandling.

Hvilke egenskaber er vigtige

Analyse af anmeldelser fra mange patienter tyder på, at den bedste insulinpumpe skal have følgende grundlæggende egenskaber:

  • hun regulerer trinnet med administration af insulin;
  • dets pris svarer til kvalitet og sæt af funktioner;
  • Enheden kan programmeres på grund af typen af ​​insulinindgivelse;
  • du kan beregne den dosis insulin injiceret automatisk;
  • udstyr har indbygget hukommelse
  • det signalerer et sukker hoppe;
  • har en fjernbetjening
  • har en menu på russisk
  • besidder høje beskyttende egenskaber.

AccuChekCombo pumper

Accu Chek Combo insulinpumpen er et fremragende system, der giver dig mulighed for effektivt at overvåge dit blodsukkerindhold og injicere insulin efter behov. Accu Check Combo giver dig mulighed for at:

  • injicere insulin døgnet rundt afhængigt af individets behov;
  • giver dig mulighed for nøjagtigt at simulere den fysiologiske sekretion af insulin;
  • har fem profiler, der kan ændres afhængigt af behovet for et hormon
  • giver dig mulighed for at indtaste fire typer bolus, der helt dækker behovet for insulin;
  • giver brugeren flere menuer afhængigt af niveauet;
  • Kan arbejde med fjernbetjening.

Derudover giver denne insulinpumpe dig mulighed for at måle blodsukkerindholdet med et integreret glucometer. Dette gør det endnu nemmere at arbejde med Accu Chek Combo-systemet, da patienten vil kunne vurdere effektiviteten af ​​insulinindgivelsen. Menuen til brugeren Accu Chek Combo er intuitiv og tilgængelig selv for nybegyndere og dem, der aldrig har brugt sådanne enheder til at kontrollere insulinadministration.

Du kan også:

  • etablere yderligere administrationsmåder
  • sæt påmindelser;
  • oprette en individuel menu;
  • Overfør måledata til en computer.

Alt dette gør Accu Chek Combo insulinpumpen uundværlig til administration af insulin døgnet rundt.

Prisen på Accu Chek Combo insulinpumpen er ca. $ 1.300

Anmeldelser af Accu Chek Combo insulinpumpe

"Jeg skal konstant overvåge glukoseniveauet i blodet. Hvis du savner tidspunktet for lægemiddeladministration eller indtaster den forkerte dosis, opstår der komplikationer. Accu Chek Combo er den rigtige løsning på mine problemer. " Svetlana, 31 år gammel.

"Nogle gange glemmer jeg at injicere insulin. Accu Chek Combo-enheden er en assistent til mig. " Marina, 40 år gammel.

"Jeg råder alle, der overvåger deres helbred til at købe denne insulinpumpe. Det er meget bekvemt at kontrollere administrationen af ​​insulin med hende. " Sergey, 28 år gammel.

"Kun nu er jeg helt sikker på mit helbred, da denne pumpe giver dig mulighed for at løse alle problemerne med diabetes." Ivan, 28 år gammel.

Disse vurderinger angiver enhedens pålidelighed.

Medtronic pumpe

Medtrons amerikanske insulinpumpe giver målt insulin for at opretholde mængden, du har brug for. Fabrikanten har gjort alt for at gøre det så praktisk som muligt. Insulinpumpe har en miniatyrstørrelse, så den kan gøres usynlig under tøj.

Enheden giver dig mulighed for at indtaste insulin med den højest mulige nøjagtighed. Og takket være det indbyggede "Bolus Assistant" -program kan du automatisk beregne mængden af ​​den krævede aktive ingrediens baseret på mængden af ​​mad og niveauet af glykæmi.

Yderligere fordele ved systemet omfatter:

  • en indretning til automatisk indsættelse af et kateter i kroppen
  • en påmindelse om tidspunktet for indsprøjtning af insulin
  • en påmindelse om, at insulin løber ud;
  • indbygget vækkeur med et stort udvalg af bip;
  • alarm effekter;
  • fjernbetjeningstilslutning;
  • Rigtigt udvalg af brugerindstillinger
  • multiplayer menu;
  • stor skærm;
  • evnen til at låse tastaturet.

Alt dette gør det muligt at introducere insulin afhængigt af patientens behov og for at forhindre forekomsten af ​​diabetesforværringer. Og indstillingerne vil bede dig om at komme ind i indførelsen af ​​medicin eller måle niveauet af glukose. Forbrugsvarer til en sådan enhed er altid tilgængelig. Du kan også se billeder online for en mere komplet introduktion til pumpens arbejde.

Medtronic pumper er udstyret med de bedste anordninger til overvågning af blodglukoseniveauet døgnet rundt. Så en person kan frit bestemme en livstruende tilstand - en hypoglykæmisk koma. Dette er især vigtigt om natten, når en person med et kraftigt fald i blodsukker er praktisk talt forsvarsløst.

Moderne smarte systemer Medtronic kan ikke kun levere insulin til kroppens væv, men også at suspendere injektionen i rette tid, når det er nødvendigt. Suspension af insulinadministration sker to timer efter, at sensoren registrerer et lavt glukoseniveau. Effektiviteten af ​​denne nye metode til insulinadministration har vist sig ved mange moderne studier.

Pomp Medtronic - et af de bedste midler til at kontrollere diabetes. Prisen på de bedste mærker er ca. $ 1900

Anmeldelser Medtronic pumpe

"For at kontrollere insulinafhængig diabetes, skal jeg give regelmæssige insulininjektioner. I min situation er Medtronic-pumpen den bedste løsning. Nu holder jeg hele tiden sygdommen under kontrol og injicerer insulin, når det er nødvendigt. " Irina, 31 år gammel.

"Med denne fanfare kan jeg være helt rolig og ikke bekymre dig om at savne den tid, jeg tog medicinen. Jeg har bemærket, at mit sukkerniveau er normalt. " Taisiya, 23 år gammel.

"Jeg var altid bange for at savne tiden for insulin administration eller at begå en fejltagelse. Med denne pumpe er der lignende problemer tilbage. " Ilya, 32 år gammel.

"Dette er den bedste enhed til at kontrollere diabetes, og prisen er moderat." Sergey, 46 år gammel.

Omnipod Insulin Pump

Dette er den bedste løsning til trådløse pumper. Udviklet af det israelske firma Geffen Medical. Det betragtes som en af ​​de bedste udviklinger i behandlingen af ​​diabetes. For at injicere insulin sikkert er det udstyret med et kontrolpanel og ild.

Under - dette er et lille reservoir, der er fastgjort til kroppen med tape. Indførelsen af ​​insulin reguleres af kontrolpanelet. Det er ikke nødvendigt at bruge kanyler, forbrugsstoffer, ledninger til det. Dette er den største fordel ved Omnipod pumper.

Det styres af en trådløs konsol. Dette kan gøres på afstand, så det har fordele.

  1. Brug af fjernbetjeningen Omnipod er meget praktisk.
  2. Fjernbetjeningen passer nemt i din taske.
  3. Det har et glimrende look, ligner en mobiltelefon.
  4. Denne enhed er multifunktionel og "smart", den har mange indbyggede programmer til overvågning af diabetes samt en blodglukemåler.
  5. Med det kan du nemt beregne den krævede mængde insulin.
  6. Det kan monteres på kroppen på et bekvemt sted.
  7. Pumpen er helt vandtæt, hvilket betyder at du kan tage et brusebad med det, bade i poolen eller på havet.
  8. Insulin fodres ind i kroppen ved hjælp af den mindste nål. Hun vil dosere medicinen.

Du kan gøre dig bekendt med arbejdet i Omnipod-pumpen ved hjælp af de billeder, der præsenteres på internettet. Forskellen på denne pumpe fra andre er den reducerede størrelse, muligheden for trådløs styring.

Pump pris Omnipod - fra $ 530

I stedet for totals

Således giver moderne insulinadministrationssystemer mulighed for overvågning af patientens tilstand døgnet rundt. Insulin pumper er ikke kun enheder til automatisk at levere et hormon, som en person har brug for. Det er også et højteknologisk smart system, der giver dig mulighed for at spore de mindste ændringer i en persons tilstand og indtaste den nøjagtige mængde insulin. Og prisen er i overensstemmelse med de fordele, det bringer. Personens tilstand er stærkt forbedret.

I moderne systemer foretages alle nødvendige målinger og procedurer automatisk. Alle nødvendige data overføres til en smartphone eller computer. Alle nødvendige målinger er omhyggeligt programmeret og beregnet på en smartphone eller pc. Faktisk er moderne insulinpumper en kunstig højteknologisk bugspytkirtlen. Lidelser af insulinafhængig diabetes har enhver chance for at føle sig uafhængig af den "stille morder".

Mange moderne insulinpumper er blevet testet ikke kun hjemme, men også i moderne klinikker. Dette er angivet ved positive anmeldelser om dem. Forskningsresultaterne angiver pålideligheden af ​​disse enheder og den moderne tilgang til behandling af diabetes.

Accu Chek Combo Insulin Pump Oversigt

Aku-check Combo er en enhed

hvorfra kommer ledningerne med kateteret at strække sig ind i kroppen

Nøgleparametre for Aku-Chek Combo
1. Basisets minimumstrin er 0,05, trinets stigningstrin er 0,01
2. Den minimale bolusværdi er 0,05, stigningstrinnet af bolus er 0,1.
3. Der er en nul base.
4. Maksimum 5 basale profiler.
5. Tre insulinleveringsformer: standard bolus, dvs. administrering af hele dosen på én gang, en strakt bolus og en kombination af disse to tilstande.
6. Det er ikke muligt at forbinde pumpen og CGMS Continuous Glucose Monitoring System.
7. Kanylens længde kan være anderledes.

Omkostninger til ejerskab
Pumpen selv koster ca. 100 tusinde rubler, forbrugsstoffer i en måned på 6-7 tusind rubler per måned. Forbrugsstoffer kan gemmes og ændrer ikke infusionssystemet hver tredje dag (i modsætning til Omnipod forbrugsvarer, som deaktiverer sig efter tre dage), men producenten anbefaler ikke dette.

Fordele og ulemper
Første plusser
1. Der er en nul base. Dette er et stort problem i Omni, og Aku-Chek Combo har ikke noget sådant problem.

2. En meget lille stigning af basen - 0,01. Det er også en meget god ting, det giver dig mulighed for at justere basen meget præcist og er egnet til små børn, hvor selv mikroskopiske doser meget stærkt påvirker sukkerniveauet.

3. Et bredt udvalg af kanyler: Silikone, stål, kort, lang, lige og ind i kroppen i en vinkel. Kanoner fra andre producenter kan bruges, hvis de har en standard luer-stik.

4. Et lille område med Quick Set. Det kan sættes på maven eller i hånden, selv i små børn.

5. Klar og enkel bolus-regnemaskine, mere forståelig end Omnipod. Der er en faktor regnskabsmæssig fysisk stress.

6. Sælges i Rusland, køb bare pumpen selv og forbrugsstoffer til den.

ulemper:
1. Det er meget vanskeligt at vænne sig til, at du har et fremmed objekt på din snor. Konstant problem: hvad skal man gøre pumpe? Hvordan man klæder sig ud med hende, kjole? Dette rør forstyrrer, pumpen selv forstyrrer, du lægger den i lommen fra lomme til lomme eller stikker ud på bæltet, hvis det ikke er tøj, så trækker det på nakken, på bæltet gnider det.

2. Det kan ses, her ligger det på bæltet og bukker ud under tøjet.

Røret forsøger at komme ud fra under jeans og klamre sig til noget.

3. Trin bolus 0,1 er stor. Hos børn ændrer 0,05 enheder isulina sukker med 1-2 mmol.

4. Bazal kan kun ændres hver time. I Omni hver halve time.

5. I bolusregulatorens indstillinger kan insulinkoefficienten pr. Måltid indtastes til nærmeste tiende. Dette er ikke nok, for eksempel har Kostya en koefficient på 0,45 til middag, det er det: 0,5 er meget, og 0,4 er lidt. Hvis han spiser på 5,6, så vil Omni tilbyde ham at sætte 2,5 enheder, og Combo 2.8 eller 2.2. 0,3 enheder insulin reducerer sukker med 8 mmol ved Kostya. Således er nøjagtigheden af ​​bolus-regnemaskinen klart utilstrækkelig.

konklusion
Combo er en god pumpe med en budgetbesiddelse med mulighed for præcist at indstille baggrunden, og dette er velegnet til børn. Men efter min mening er det allerede lidt forældet i henhold til de nuværende forventninger og krav til behandling af diabetes. Som et ekstra, kan du få det som det vigtigste, jeg ikke ville tage.

Kombinationskontrol af insulinpumpe: Pris og anmeldelser af læger og diabetikere

Accu-Chek Spirit Combo Insulin Pump Tilbagekald diamant

Kære venner! Forældre til børn med diabetes spørger os ofte hvilken pumpe der er bedst for deres barn.

Vores læser og diamant, Julia Perova, besluttede at dele sin erfaring med Accu-Chek Spirit Combo-pumpen.

Hvorfor valgte hun denne pumpe, hvad er dens fordele og bekvemmelighed for barnet - læs videre.

Da min søn blev syg med diabetes, var han lidt mindre end et og et halvt år gammel. På grund af alder var doserne svage, og basen "gik" som hun ønskede.

År med pine på pennen: søvnløse nætter, der arrangerer mad til insulin og ikke omvendt, manglende evne til at spinde op for at reducere, hvis sukker ikke nåede 15 mmol / l, snacks eller underernæring på grund af basen, hvor behovet for ændringer næsten hver time i løbet af dagen.

Vi besluttede os for pumpen, selvom vores endokrinolog, på grund af babyens alder og mobilitet, garanterede mange problemer.

Efter at have lyttet til de kloge dia-mumier, gik vi i modsætning til endokrinologens mening til at udstede en kvote for pumpen. Heldigvis i Rusland er det muligt! Der var ingen problemer med valget af model: Accu-Chek Spirit Combo var nødvendig.

Efter at have læst anmeldelser på internettet, lyttede til andre moms, indså jeg, at dette er den bedste mulighed for børn.

Det væsentligste plus er glucopulten. Fra det kan du helt styre pumpen på afstand uden at holde barnet "i snor". Området er lille, en meter og en halv, men det er nok.

Om vinteren er det ikke nødvendigt at krybe under en bunke tøj for at gøre nogen manipulationer med pumpen. På et overfyldt sted kan du tilslutte dig helt ubemærket, om natten er glucopult også uerstatteligt.

Konsollen er også et glucometer, som i vores tilfælde er i modsætning til laboratoriet med kun 0,1 mmol / l.

Det er rygter om, at hvis du får en Accu Chek pumpe, bliver du afhængig af Performa teststrimler. Disse rygter og jeg kom ikke rundt. Ja, der er en bolusassistent i pumpen, som kun virker, hvis du måler sukker gennem en glucopult, men det betyder ikke, at du ikke kan komme ind i en bolus.

En assistent er kun nødvendig for at justere dosen afhængigt af sukker - op eller ned.

Erfarne diabetikere selv ved normalt, hvor meget insulin de har brug for til et bestemt sukker, og beregningen kan gøres alene ved hjælp af en anden blodglukemåler eller overvågning.

Det store plus hos Accu Chek er også at brød enheder kan indtastes med 0,1, siden Børn er ofte uforudsigelige hvad angår mad. Og i betragtning af deres overfølsomhed overfor insulin og kulhydrater kræver beregningen en meget klar.

Pumpens basale hastighed er også meget lille: den første 0,05, den næste ved 0,01, hvilket er meget vigtigt for børn. Justerbar hastighed for hver time på dagen.

Med forskellige daglige behov i databasen med "morgendagens syndrom" - pumpen vil blive frelse.

Vores pumpe er allerede testet for holdbarhed, og testen fortsætter. Som alle børn er min søn meget aktiv, og hans forskningsaktiviteter fører til fald, ofte til pumpen.

Hun fangede slag på skoene på gulvet, men fortsætter med at arbejde ordentligt. Vandpumpen har endnu ikke set (jeg håber ikke), men instruktionerne sagde, at vandet hun ikke var bange for.

Det bør ikke bades, men hvis det pludselig falder under regnen, er det nok at tørre det.

Fire kanyler passer til pumpen: tre af dem er Teflon (FlexLink, FlexLink +, TenderLink) og en type har en metalkanyl. Før jeg skiftede til pumpen købte jeg alle 4 typer af prøver. Vi stoppede ved FlexLink +. Jeg kan ikke sige, at andre er værre i noget, sjælen faldt simpelthen ikke ind i dem.

Som i andre pumper findes der flere typer bolus i vores, der kan kompensere for mad med forskellige glykæmiske indekser.

Pumpen advarer om batteriet er afladet, insulin løber ud, eller infusionssystemet er blokeret.

Badning med en pumpe er ikke et problem: "stop" -tilstanden er tændt, så det basale insulin stopper strømmen, linjen med pumpen er afbrudt, og en hætte er placeret på kanylen selv.

Pumpen har forenklet vores liv så meget, at udsigten til at skifte til penne skaber panik i mig. Min søn glemte, hvilke injektioner der er, der er næsten ingen begrænsninger i livet. Vores sukkerarter er blevet mange gange bedre - dette er det vigtigste, fordi vi lægger fremtidens sundhed med dagens kompensation.

Accu-Chek Combo insulinpumpe: brug, karakterisering

Næsten alle mennesker, der på en eller anden måde er forbundet med diabetes, ved, at Accu-Check er en af ​​de mest pålidelige på verdensmarkedet for blodglukemålere, pumper og forbrugsstoffer til dem. Et af de mest populære produkter i dette firma er pumpens kombinationsboks.

Ved at forbedre sin Accu-Check Spirit insulinpumpe, samt ved brug af nye teknologier som Bluetooth, blev der oprettet en ny pumpe, kaldet Accu-Chek combo.

Dens pakke indeholder også en fjernbetjening, som også kan tjene som en måler, da producenterne tildelte det med denne funktion.

Måske var det herfra, at navnet gik - en kombinationsmåler med en pumpe.

For at måle sukker bruger denne enhed teststrimler fra Accu-Check Performa glucometre. Ved hjælp af Bluetooth overfører disse to enheder information til hinanden.

På grund af denne innovation opnås tilstrækkelig insulinbehandling gennem pumpen. Det er vigtigt at bemærke, at på grund af ukorrekt programmering af pumpen forekommer diabetes mellitus dekompensation meget ofte.

Her har fabrikanter forsøgt at eliminere dette problem så meget som muligt ved at forbinde måleren med en pumpe i en enhed.

Enhedsfunktioner

Forbedringen af ​​pumpen kaldet Accu-Chek Spirit førte til udseendet af slutproduktet.

  1. Den integrerede forbindelse mellem pumpens komponenter - hoveddelen og Accu-Check Performa Combo. Det er muligt fjernbetjening, der opnås ved brug af data på grund af tilgængeligheden af ​​kommunikation via Bluetooth.
  2. Menuen er blevet opdateret, nu er det mere logisk, hvilket medfører slutbrugerens intuitive orientering.
  3. Reduceret minimum basal administrationshastighed. Nu er det 0,05 enheder af handling i en time. Den indstilles ved programmering af den samlede dosis af basal insulinindgivelse.
  4. Forbedret visuelle effekter menu, som letter programmeringen af ​​pumpen.
  5. Enheden er udstyret med tre forskellige typer batterier. Den bedste løsning ville være et lithium-ion batteri, fordi det giver dig mulighed for at opnå det mest langsigtede arbejde, og har også den maksimale effekt blandt de andre batterier, der præsenteres.
  6. En ny teknologi til bestemmelse af okklusion er udviklet, hvilket muliggør modtagelsessignaler om pumpeblokering meget tidligere.
  7. Enheden er også modificeret, nu er det meget pænere i hånden.

Læs også opskrifter til nedsættelse af blodsukker.

Bluetooth trådløs fjernbetjening giver dig mulighed for at gøre meget.

  1. Kontroller alle funktionaliteterne i pumpen.
  2. At etablere det basale niveau af insulinindgivelse.
  3. Program pumpen.
  4. Se alle data om tilstanden af ​​kulhydratmetabolisme uden at fjerne pumpen.
  5. Opret en database med mængden af ​​injiceret insulin, fødevareforbrug, glykæmi niveau. Disse oplysninger kan analyseres af enheden, såvel som visualiseret på displayet af måleren.
  6. En vigtig fordel er, at pumpen og måleren kan arbejde sammen eller uafhængigt af hinanden. Ved hjælp af teststrimler og individuelle lancetter kan du om nødvendigt måle sukkerindholdet til andre.

Karakteristika for Accu-Chek Combo

Enheden har en ubetydelig størrelse og vægt - 82,5x56x21 mm, 80 gram uden batterier, insulin, system. Curb vægt når 100 gram. Insulin patroner kan købes på ethvert apotek.

Enheden er lavet af plastik af høj kvalitet, dets kanter er afrundede. Beskyttelse mod vandniveau IPX8, hvilket betyder følgende: På en dybde på 2,5 meter om en time vil apparatet ikke forringes.

En vigtig funktion er evnen til at blokere kontrolknapper.

Skærmen har en diagonal på 5,25 cm, sort / hvid, baggrundsbelysningen er hvid, den er aktiv i 15 sekunder efter de sidste handlinger. Betjeningsvejledningen angiver klart pumpens arbejds- og opbevaringsforhold.

Basalhastigheden for insulinadministration er fra 0,05 til 50 virkningsenheder pr. Time. Insulin serveres døgnet rundt. Stigningstrinene varierer også, og ved forskellige administrationshastigheder kan de være 0,01 virkningsenheder, når de indføres med en hastighed på op til en enhed pr. Time, 0,05 i en hastighed på op til 10 og 0,1 i en hastighed på op til 50.

En bolusinjektion giver dig mulighed for at indtaste 50 enheder insulinindsats ad gangen. Den hurtige trinforøgelsesfunktion er tilgængelig - op til 2 enheder. Boluset kan også administreres ved anvendelse af en standard bolus, udvidet, multi-bølge. De har et fast stigningstrin - 0,1 enhed.

Læs også Beregning af kort insulin

Batteriet har en imponerende kapacitet på 2500 mAh. Du kan også bruge regelmæssige 1,5 V-fingerbatterier (f.eks. AA). Batteriet kan enten være NiMH eller Li-Ion.

Apparatets levetid, når Bluetooth er tændt for alle batterier, varierer. Den maksimale varighed det når nøjagtigt, når der arbejdes på lithium-ion-batterier - op til 80 dage.

Hvis Bluetooth er slukket, varer enheden op til 200 dage.

Pumpen har en hukommelsesfunktion, og alle data gemmes, hvis batteriet er fjernet fra det. De etablerede parametre for tid, den aktuelle dato er lagret 60 minutter efter dens fjernelse, er alle andre data - basalhastighed, alle brugerindstillinger, menu, insulinadministrationshistorik, daglige og enkeltdoser, bolustrin, tilgængelige uanset batteriets tilstedeværelse i enheden.

Driften af ​​selve pumpen styres af to mikroprocessorer - arbejderen og lederen, mens lederen tjener som regulator for arbejdet hos arbejderen. Det er også nødvendigt at identificere alle slags fejl eller fejl i enheden.

Gennem dette trin giver producenterne maksimal pålidelighed af hele systemet, såvel som nøjagtigheden af ​​doserne af injiceret insulin.

Accu-Check giver en seks års garanti på Accu-Check Combo-pumpen.

Accu-Chek Combo Insulin Pump (Accu-Chek Combo) og VIP Card

Træt af at bekæmpe insidious diabetes? Pas på hvad du elsker, nyd livet, og Accu Chek Combo insulinpumpen vil gøre resten. Insulinbehandling kan være usynlig, uden daglige injektioner og huller i huller, underliv. Du kan købe en nyskabende enhed i vores butik.


Accu-Chek Combo er et innovativt system, der kan ændre dit liv til det bedre.

Den består af to hovedmoduler:

insulinpumpe - efterligner bugspytkirtlen. Gennem et særligt infusionssystem døgnet rundt injicerer han basalt insulin (hvert 3. minut) og injicerer desuden bolusdoser på kommando med en stigning i glucose;

Trådløs fjernbetjening (synkronisering ved hjælp af Bluetooth-teknologi) med en indbygget meter. Fjernbetjening af insulinpumpen, justeringer baseret på de indtastede data manuelt eller opnået ved måling af glukose i blodet.

Fordele ved en insulinpumpe

Accu Chek Combo insulinpumpen er designet med de seneste fremskridt inden for diabetesbehandling samt ved brug af den nyeste elektronikteknologi.

Enheden er meget mere præcise analoger styrer indførelsen af ​​insulin, minimerer risikoen for natlig hypoglykæmi, såvel som sukker hopper efter et måltid.

For at opnå den mest naturlige tilpasning af sukker sørger enheden for:

  • Fem driftsformer, der kan vælges afhængigt af livsstilen;
  • fire bolus tilstande til forskellige produktgrupper;
  • En Bolus Advisor hjælper dig med at beregne den mest optimale bolus efter et måltid.

Afhængig af organismens individuelle karakteristika, fysiske aktivitet og tidspunkt på dagen er basalhastighedsjustering mulig (fra 0,05 til 50 U / time) samt valget af type bolus (hurtig, standard, langsom, multiwave).

Accu-Chek Combo insulinpumpe tilbyder en bred vifte af fleksible indstillinger til insulinlevering. Men nybegynderen vil klare det uden problemer. Der er tre menuer til dette:

  • novice;
  • standard;
  • avanceret bruger.

Hvem er Accu Chek Combo-systemet?

Insulinpumpe er specielt skabt til personer med type 1 diabetes (insulinafhængig form). Systemet giver dig mulighed for at slippe af med daglige injektioner og injektioner af insulin. Det er nok at ændre infusionssystemet en gang hver tredje dag.

Der kan være en allergisk reaktion på visse elementer i infusionssystemet (stålnål, klæbemiddelsammensætning) såvel som til nogle modeller af insulin. Når du vælger typen af ​​katetre og indgivne lægemidler, følg lægenes anbefalinger.

De vigtigste egenskaber ved insulinpumpen:

  • Tilbyder insulin 24 timer i døgnet, 365 dage om året, i overensstemmelse med det daglige behov for insulin.
  • Giver indførelsen af ​​basal insulitis med en frekvens på 20 gange i timen, hvilket simulerer reproduktion af insulin i kroppen er normalt.
  • Fem programmerbare basal doseringsprofiler, der er tilpasset patientens livsstil.
  • Det har fire bolus muligheder for at kompensere for madindtag, motion, sygdom og andre begivenheder.
  • Tre brugerindstillinger menu svarende til graden af ​​forberedelse af personen.
  • Kommunikerer med måleren, så fjernbetjening og adgang til information.

Kontrolpanelens hovedegenskaber med målerens funktion:

  • Brugte teststrimler "Accu-Chek Performance No. 50".
  • Måletiden for blodglukose er 5 sekunder.
  • Giver fjernbetjening af din pumpe.
  • Administrerer data om insulin og giver rapporter.
  • Giver råd om bolus.
  • Tiden fra blodglucosetesten til bolus, herunder udstedelse af Bolus-bestyrelsen, er mindre end 1 minut.
  • Viser mindende meddelelser til pumperapi og terapiovervågningsopgaver.

Vedhæftede og slidoptioner

Brug insulinpumpens tilstand i overensstemmelse med anbefaling fra behandlingsendokrinologen. Flere oplysninger om tuning findes i manualen.

Brug insulinpumpens tilstand i overensstemmelse med anbefaling fra behandlingsendokrinologen. Flere oplysninger om tuning findes i manualen.

Kateteret anbefales at installere på forsiden af ​​underlivet. Det er også muligt at introducere insulin i underarmen eller hofterne.

Bargain i MEDMAG

Accu Chek Combo insulinpumper er tilgængelige, så der kræves ingen forudbetaling for deres køb, og der er ikke venter på modtagelse. På grund af den store efterspørgsel er det tilrådeligt at forbeholde pumpen ved at ringe til butikken: 8 (495) 643-29-38.

Når du køber din insulinpumpe, modtager du et VIP-kort som gave til rabat.

Kortholderes rettigheder:

  • 7% rabat på alle teststrimler *
  • 10% rabat på hele fødselsdagen **
  • 10% rabat på egne produkter og tilbehør til diabetikere ***
  • Gaver til enhver behandling
  • Medlemskab i klubben MEDMAG

Gælder kun, når de købes på kontoret.

* Rabat beregnes ud fra basisprisen for en pakke teststrimler, gælder ikke for tilbud med en begrænset periode, rabatter er ikke kumulative ** undtagen pumper og varer, der deltager i salget

*** liste med sælger

Hvorfor insulinpumper foretrækker at købe i MEDMAG:

  • Den laveste pris insulinpumpe (se reglen "handel").
  • Tilsyn med læge. En endokrinolog vil lære dig pumpebehandling, hjælpe dig med at etablere en pumpe og vil altid være i kontakt med dig.
  • Teknisk kontrol af insulinpumpen. Høring og afgang specialist på ethvert tidspunkt.
  • MEDMAG er et AKKU-CHEK certificeret servicecenter.

Insulinpumpe til nedsat pris.

Komponenter (lys kit) *:

  • Accu-Chek Combo Insulin Pump
  • Accu-Chek Performance Combo Control Panel med målerfunktion.
  • Velkomstkort

* Fabrikanten forbeholder sig ret til at ændre mængde og type forbrugsstoffer og tilbehør i Accu-Chek Combo starter kit uden at underrette køberen.

Vi anbefaler, at du også køber Accu-Chek Spirit service kit, Accu-Chek Spirit reservoirer, Accu-Chek infusionssæt, der passer til dig, samt et lodret nylon sort tilfælde eller klip sammen med et sort eller hvid insulinpumpe bælte.

Brugervejledning i pdf-format.

Accu-Chek Combo insulinpumpe til lager, køb Accu-Chek Combo pumpe - DiaMarka

Accu-Chek Combo insulinpumpe (Accu-Chek Combo) giver dig mulighed for at gå ubemærket! Glem de mange daglige injektioner. Med denne enhed er det nok at installere en kanyle på maven, balder, hænder mv. Hver tredje dag Hun vil tjene basalt (langt) insulin 24 timer i døgnet, og til at injicere insulin i mad, er det nu nok at trykke på et par knapper.

Accu-Chek Combo insulinpumpe er perfekt til børn!

Lad dit barn glemme diagnosen: Nu er det nok for indførelsen af ​​medicinen at nærme sig barnet i en afstand på 3-4 meter og lægge en bolus. Du holder simpelthen den trådløse fjernbetjening i dine hænder og kontrollerer pumpen helt, som er i et barns tilfælde eller lomme. Din baby vil aldrig føle smerten ved insulin!

Pumpens kontrolpanel hedder et glucoplat, da det også er en måler, der bruger Accu-Chek Perform teststrimlen. Fjernbetjeningen har en farveskærm. Skærmen viser grafik af blodsukker og diagrammer, der muliggør analyse af kompensation. Konsollen er udstyret med Advisor Bolus: den giver dig mulighed for nøjagtigt at beregne mængden af ​​insulin, der kræves til korrektion og til mad.

Accu-Chek Combo System Funktioner:

  • Accu-Chek Combo-systemet består af en Pump (1) og et Glucometer (2).
  • Bluetooth® trådløs teknologi tillader dette
  • to enheder kommunikerer med hinanden.
  • Sammen giver disse enheder simpelt, hurtigt og kræver lidt opmærksomhed på insulinbehandling med en pumpe.

Accu-Chek Spirit Combo pumpe funktioner (1)

  • Tilbyder insulin 24 timer i døgnet, 365 dage om året, i overensstemmelse med det daglige behov for insulin.
  • Giver indføring af basal insulin med en frekvens på 20 gange i timen, hvilket efterligner reproduktionen af ​​insulin i kroppen i normal tilstand.
  • Den har fem programmerbare basal doseringsprofiler, der er tilpasset patientens livsstil.
  • Det har fire bolus muligheder for at kompensere for madindtag, motion, sygdom og andre begivenheder.
  • Menuen er fuldstændig Russified og har tre brugerindstillinger svarende til graden af ​​forberedelse af personen.
  • Kommunikerer med Glucometer, hvilket giver mulighed for fjernbetjening og adgang til information.

Kontrolpanelens hovedegenskaber med målerens funktion (2)

  • Accu-Chek Test nr. 50 eller Accu-Chek Performance No. 100 teststrimler anvendes.
  • Målingstid for blodglukose 5 sekunder
  • Giver fjernbetjening
  • Indbygget bolus-regnemaskine i konsollen, så du hurtigt og nemt kan beregne den anbefalede mængde insulindosis
  • Revolutionerende multifunktionelt kontrolpanel med farvedisplay
  • Administrerer data om insulin og giver rapporter
  • Tiden fra blodglucosetesten til bolus, herunder udstedelse af Bolus-bestyrelsen, er mindre end 1 minut
  • Viser mindende meddelelser om pumperapi og terapiovervågningsopgaver.

Pakken indeholder:

  1. Accu-Chek Combo Insulin Dispenser
  2. Glucometer - Accu-Chek Performa Combo Pump Kontrolpanel
  3. Accu-Chek Spirit Insulin Tank Cartridge
  4. 8mm FlexLink kateter 80cm
  5. Accu-Chek Combo Service Pack (1 stik, 4 batterier og 1 nøgle, 1 adapter)
  6. Neopren sag (hvid)
  7. Alcantara Taske (Sort)
  8. Bælte til at bære en pumpe (hvid)
  9. Etui til blodglukemåler (sort)
  10. Brugervejledninger på russisk.
  11. Garanti kort

Garanti: 6 år

Producent: Roche Diagnostics - Switzerland

Accu-Chek Combo insulinpumpe er certificeret til salg i Rusland. Produktbilleder, herunder farve, kan afvige fra det faktiske udseende. Valgmulighederne kan også ændres af producenten uden varsel. Denne beskrivelse er ikke et offentligt tilbud.

Accu-Chek Combo insulinpumpe - pris 98000r., Billeder, specifikationer, leveringsbetingelser i Rusland. For at købe Accu-Chek Combo Insulin Pump i onlinebutikken https: kras.diamarka.com, skal du blot udfylde online bestillingsformularen eller ringe: +7 (3452) 542-147, +7 (922) 483-55 -85.

Insulinpumpe - arbejdsstrøm, hvor meget det koster og hvordan man får det gratis

For at gøre livet lettere og forbedre blodsukkerkontrollen kan diabetikere på insulinbehandling bruge en insulinpumpe. Denne enhed betragtes som den mest progressive måde at indføre hormon på. Brugen af ​​en pumpe har et minimum af kontraindikationer, efter obligatorisk træning vil alle patienter, der er fortrolige med matematikens grunde, klare det.

De nyeste modeller af pumper arbejder stabilt og giver bedre fastende glukose og glyceret hæmoglobin end insulinindsprøjtningen med en pen. Disse enheder har selvfølgelig ulemper. De skal overvåges, regelmæssigt ændre forbrugsstoffer og være klar til at injicere insulin på den gamle måde i tilfælde af en uforudsete situation.

Velkommen! Mit navn er Galina og jeg har ikke længere diabetes! Det tog mig kun 3 uger at bringe sukker tilbage til det normale og ikke være afhængig af ubrugelige stoffer.
>> Min historie kan læses her.

Insulinpumpe - hvad er det

Insulinpumpen bruges som et alternativ til sprøjter og penne. Nøjagtigheden af ​​dosering ved pumpen er signifikant højere end ved anvendelse af sprøjter. Den mindste dosis insulin, som kan indgives pr. Time, er 0,025-0,05 enheder, så børn og diabetikere med øget insulinfølsomhed kan bruge enheden.

Naturlig insulinsekretion er opdelt i basislinjen, som fastholder det ønskede niveau af hormon, uanset ernæring og bolus, som frigives som følge af en stigning i glucose. Hvis sprøjter anvendes til diabetes, bruges langt insulin til at opfylde kroppens basale behov for hormonet, kort før man spiser.

Pumpen er kun fyldt med kort eller ultrakort insulin, for at efterligne baggrundssekretion, det injicerer det ofte under huden, men i små portioner. Denne indgivelsesmetode giver dig mulighed for mere effektivt at kontrollere sukker end brugen af ​​langt insulin. Forbedring af kompensationen for diabetes mellitus ses ikke kun af patienter med type 1 sygdom, men også med stor erfaring med type 2.

Insulinpumper viser særligt gode resultater i forebyggelsen af ​​neuropati. I de fleste diabetikere lindres symptomerne, og sygdommens progression sænkes.

Princippet om enhedens funktion

Pumpen er en lille medicinsk anordning, der er ca. 5x9 cm, og som kontinuerligt kan injicere insulin under huden. Den har en lille skærm og flere knapper til at styre.

Et insulinreservoir indsættes i enheden, det er forbundet med infusionssystemet: tynde bøjbare rør med kanyle - en lille plast- eller metalnål.

Kanylen er konstant under huden hos en patient med diabetes, så det er muligt at levere insulin under huden i små doser med bestemte intervaller.

Inde i insulinpumpen er der et stempel, der med den nødvendige frekvens presser på reservoiret med hormonet og leverer lægemidlet ind i røret og derefter gennem kanylen ind i subkutant fedt.

Afhængigt af modellen kan insulinpumpen udstyres med:

  • glucose overvågningssystem;
  • funktion af automatisk afbrydelse af insulin i hypoglykæmi
  • advarselssignaler, der udløses, når glukoseniveauet ændres hurtigt eller går ud over det normale område;
  • vand beskyttelse;
  • fjernbetjening;
  • evnen til at gemme og overføre til en computer oplysninger om dosis og tidspunkt for insulin injiceret, glukoseniveau.

Hvad er fordelen ved pumpen til diabetikere

Den største fordel ved pumpen - evnen til kun at bruge ultrashort insulin. Det går hurtigt og stabilt ind i blodet, derfor har det betydeligt fordele af langt insulin, hvis absorption afhænger af mange faktorer.

De utvivlsomme fordele ved insulinpumpeterapi omfatter også:

  1. Reduktion af hudpunktur, hvilket reducerer risikoen for lipodystrofi. Når der anvendes sprøjter om dagen, gives ca. 5 injektioner. Med en insulinpumpe reduceres antallet af punkteringer til hver tredje dag.
  2. Doseringsnøjagtighed Sprøjter giver dig mulighed for at kalde insulin med en nøjagtighed på 0,5 enheder, pumpen dispenser stoffet i trin på 0,1.
  3. Let ved afvikling. En person med diabetes mellitus kommer en gang i enhedens hukommelse den rigtige mængde insulin til 1 XE afhængigt af tidspunktet på dagen og det ønskede blodsukkerniveau. Derefter er det nok før hvert måltid at indtaste kun den planlagte mængde kulhydrater, og den intelligente enhed vil beregne selve bolusinsulinet.
  4. Enheden virker usynligt for andre.
  5. Ved hjælp af en insulinpumpe er det lettere at holde et normalt glukosegrænser, når man spiller sport, lange festmåltid, mennesker med diabetes har en mulighed for ikke så stramt at holde sig til en kost uden skade på deres helbred.
  6. Brugen af ​​anordninger, der kan advare for for højt eller lavt sukker, reducerer risikoen for diabetisk koma betydeligt.

Hvem er indikeret og kontraindiceret insulinpumpe

Enhver diabetiker på insulinbehandling, uanset hvilken type sygdom, der kan installeres insulinpumpe. Der er ingen kontraindikationer for børn eller for gravide og ammende kvinder. Den eneste betingelse er evnen til at beherske reglerne for håndtering af enheden.

Pumpen anbefales til patienter med utilstrækkelig kompensation af diabetes mellitus, hyppige spring i blodglukose, natlig hypoglykæmi og højfastsukker. Apparatet kan også med succes anvendes af patienter med uforudsigelig, ustabil virkning af insulin.

Meget vigtigt: Stop med at fodre apotekets mafia konstant. Endokrinologer får os til at bruge penge uendeligt på piller, når blodsukker kan normaliseres for kun 143 rubler... >> læs historien om Andrey Smolar

Obligatorisk krav til en patient med diabetes mellitus - evnen til at beherske alle nuancer af et intensivt insulinbehandlingskema: kulhydratælling, belastningsplanlægning, dosisberegning.

Før selvpumpen skal en diabetiker være velkendt i alle sine funktioner, kunne omprogrammeres uafhængigt og indføre en korrektionsdosis af lægemidlet. Insulinpumpe er ikke placeret på patienter med psykisk sygdom.

Diabetikerens meget dårlige syn, som ikke tillader brug af informationsskærmen, kan også blive en hindring for brugen af ​​enheden.

For ikke at forårsage irreversibel skade på insulinpumpesvigt bør patienten altid bære et nødhjælpskit med dem:

  • genfyldt sprøjtepen til insulininjektion, hvis enheden fejler
  • ekstra infusionssystem for at ændre tilstoppet;
  • insulinreservoir;
  • batterier til pumpen;
  • blodglukosemåler;
  • hurtige kulhydrater, for eksempel glukosetabletter.

Hvordan insulinpumpe fungerer

Den første installation af en insulinpumpe er lavet under obligatorisk vejledning af en læge, ofte i en hospitalsindstilling. En diabetespatient introduceres detaljeret for betjeningen af ​​enheden.

Sådan tilberedes pumpen til brug:

  1. Åbn pakken med en steril insulinbeholder.
  2. Indtast det foreskrevne lægemiddel, normalt Novorapid, Humalog eller Apidra.
  3. Tilslut reservoiret med infusionssystemet ved hjælp af et stik i enden af ​​røret.
  4. Genstart pumpen.
  5. Sæt tanken i et særligt rum.
  6. Aktivér påfyldningsfunktionen på enheden, vent indtil røret er fyldt med insulin, og der vises en dråbe i enden af ​​kanylen.
  7. Fastgør en kanyle på insprøjtningsstedet af insulin, ofte på underlivet, men det er også muligt på hofterne, skinkerne, skuldrene. Nålen er forsynet med tape, der fastgør det på huden.

For at tage et bad, bør kanylen ikke fjernes. Den er afbrudt fra røret og lukket med en speciel vandtæt hætte.

Expendables

Tankene holder 1,8-3,15 ml insulin. De kan bortskaffes, de kan ikke genanvendes. Prisen på en tank er fra 130 til 250 rubler. Infusionssystemer skifter hver 3 dage, og udskiftningsomkostningerne er 250-950 rubler.

Således er det med en insulinpumpe meget dyr nu: de billigste og enkleste koster 4.000 om måneden. Prisen på service kan nå op til 12 tusind rubler. Forbrugsvarer til kontinuerlig overvågning af glukoseniveauer er endnu dyrere: En sensor designet til 6 dages transport koster omkring 4.000 rubler.

Ud over forbrugsstoffer er der udstyr til salg, der forenkler livet med pumpning: klip til fastgørelse til tøj, dæksler til pumper, anordninger til installation af kanyler, køleposer til insulin og endda sjove klistermærker på pumper til børn.

Brandvalg

I Rusland kan du købe og om nødvendigt reparere pumper fra to producenter: Medtronic og Roche.

Komparative egenskaber ved modeller: